دوره مجازی پایان نامه نویسی همراه با اساتید مجرب
نوشتن پایاننامه مهمترین بخش دوره ی تحصیلات تکمیلیست که برای دانشجویان کار بسیار دشواریست. در دوره مجازی پایان نامه نویسی بنا به تقاضا های مختلف از سوی دانشجویان سعی شده تمامی نکات مهم و مهارتهای مورد نیاز برای نوشتن پایاننامه گنجانده شود. در راستای این هدف دوره مجازی پایان نامه نویسی در ۶ کارگاه مجزا ارائه شده است، و شما عزیزان میتوانید هر کدام از کارگاههای مورد نیاز را به صورت جدا گانه ثبت نام کنید و از بهترین اساتید کشور بهرهمند شوید. در ادامه به شرح کارگاه ها و معرفی اساتید میپردازیم.
معرفی کارگاه ها همراه با اساتیدشان
کارگاه انتخاب موضوع تا نگارش پروپزال
اولین قدم برای شروع پایان نامه انتخاب موضوع هست. بسیاری از افراد در برداشتن اولین گام مشکل دارند. و ماه ها و قت خود را صرف انتخاب موضوع میکنند. دانستن روش هایی برای انتخاب موضوع میتواند کمک کننده باشد. در این کارگاه سعی میشود روش های یافتن موضوع، اصالت پژوهش و نکات مهم در نگارش پروپزال را ارائه دهیم. امید است شما عزیزان پس از گزراندن این کارگاه به راحتی موضوع پژوهش را انتخاب کنید، پروپزالتان را بنویسید.
مدرس دوره: دکتر اعظم صنعتجو, دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی.
دکتر صنعتجو بیش از۷۰ مقاله فارسی و انگلیسی دارند و تا الان استاد راهنما، مشاور و داور بیش از ۵۰ پایان نامه بوده است. اگر نگاهی به رزومه ایشان بیاندازید، متوجه میشوید که اکثر موضوعات انتخابی ایشان موضوعات متنوع و جدید است. ازین رو میتواند شما را در چگونگی انتخاب موضوع کمک کند. از طرفی تجربه ایشان در حوزه پایان نامه میتواند در نوشتن پروپزال بسیار کمک کننده باشد.
کارگاه چگونگی تدوین پیشینه پژوهش
در این کارگاه شمارا با فصل دوم پایان نامه بیشتر آشنا میکنیم. چگونگی تدوین و نگارش پیشینه، نکات مهم در هنگام نگارش و مهارتهای جستجو در پایگاه های اطلاعاتی و… مواردیست که در این دوره آموزش داده میشود. پس از اتمام این کارگاه شما میتوانید مقالات مورد نیاز خود را به راحتی پیدا نموده و پیشنه پژوهشتان را بنویسید.
مدرس دوره: دکتر عاطفه شریف, استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس.
دکتر شریف بیش از۳۵ مقاله فارسی و انگلیسی دارند و تا الان استاد راهنما، مشاور و داور بیش از ۱۵ پایان نامه را عهده دار بوده اند.
کارگاه روش شناسی در پژوهش
روش شناسی در پژوهش و پایاننامه: روش شناسی بخش مهم هر پژوهشی است. اینکه در آغاز بدانیم از چه راه و روشی، پژوهشمان را انجام دهیم، خود چراغ راه پژوهشمان است. این کارگاه به شما کمک میکند، تا با انواع روش های علمی پژوهش آشنا شوید و هم برای پایان نامه و هم برای دیگر پژوهش ها از آن استفاده کنید.
مدرس دوره: دکتر امیر رضا اصنافی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی.
دکتر اصنافی بیش از۱۴۰ مقاله فارسی و انگلیسی دارند و تا الان استاد راهنما، مشاور و داور بیش از ۴۰ پایان نامه را عهده دار بوده اند. همچنین ایشان جزء ۲۶ مدرس برگزیده سال ۹۹ دانشگاه شهید بهشتی معرفی شدند.
آموزش آمار با SPSS
به جرات میتوان گفت کارهای آماری پایان نامه سخت ترین بخش نوشتن پایاننامه است. اگر در این بخش کوچکترین اشتباهی شود ممکن است کل نتایج تحقیق زیر سوال برود و حاصل زحمت چندین ماهه از بین برود. بسیاری از افراد در انجام کارهای اماری مشکل دارند و ترجیح میدهند این بخش را به فرد دیگری بسپارند؛ در صورتی که اگر این بخش را بخوبی بیاموزند نه تنها در پایان نامه بلکه در پژوهشهای آینده نیز خیالشان از بابت بخش آماری پژوهش راحت است.
مدرس دوره: دکتر محسن نوکاریزی، استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی.
دکتر نوکاریزی بیش از۹۰ مقاله فارسی و انگلیسی دارند و تا الان استاد راهنما، مشاور و داور بیش از ۵۰ پایان نامه را عهده دار بوده اند. ایشان چندین سال است که درس آمار برای دانشجون کارشناسی ارشد را در دانشگاه فردوسی تدریس میکنند و به خوبی با پیچ و خمهای دوره آموزشی آمار آشنا هستند.
کارگاه استخراج مقاله از پایان نامه و انتخاب موضوع
: میدانید که ۲ نمره از نمره پایان نامه به مقاله استخراجی از پایان نامه تعلق گرفته است. این موضوع معمولا دانشجویان را تهت تاثیر قرار داده است اما نوشت مقاله برای بسیاری از دانشجویان کار سختی است چرا که معمولا اولین پژوهش خود را انجام میدهند. با گزراندن این کارگاه دیگر نگران استخراج مقاله از پایان نامه نباشید.
مدرس دوره: دکترشعله ارسطوپور، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی .
دکتر ارسطوپور بیش از ۷۵ مقاله فارسی و انگلیسی دارند و تا به حال استاد راهنما، مشاور و داور بیش از ۱۵ پایان نامه را به عهده داشته اند. ایشان همچنین دادور چندین نشریه علمی پژوهشی رانیز عهده دار بوده اند. لذا میتوان در این کار گاه از تجارب ارزشمند ایشان استفاده نمود.
کارگاه آموزش نرمافزار همانندجو
هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی باید پس از اتمام پایان نامه و دفاع، پایان نامه خود را در نرم افزار همانندجو ثبت کند. نرم افزار همانندجو ازطرف سازمان ایرانداک است که برای جلوگیری از کپی در پایان نامه ها طراحی شده است بسیاری از دانشجویان در هنگام ثبت پایان نامه بدلیل آشنایی نداشتن با نرم افزار با چالش های زیادی روبرو هستند که این باعث به هدر رفتن زمان آنها میشود. ازین رو تصمیم گرفتیم آموزش نرم افزار همانند جو را به عنوان آخرین کارگاه دوره پایان نامه نویسی جای دهیم.
مدرس دوره:خانم فاطمه ذاکری فرد، دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی.
خانم ذاکری فرد بیش از ۱۴ ساله که در کتابخانه دانشگاه فردوسی در زمینه ثبت پایان نامه فعالیت دارند. ایشون نماینده دانشگاه فردوسی برای سامانه همانندجو ایرانداک هستند وچندین ساله که این نرم افزار رو به دانشجویان ارشد و دکتری آموزش میدهند.